KMO portefeuille

Solut is een geregistreerd dienstverlener voor het domein Advies en Opleiding.

Subsidies voor Advies

Solut is jouw partner voor elk sociaal, juridisch en algemeen personeelsadvies. Wij helpen de zaakvoerder verder in bij het verschaffen van (éénmalige) adviezen aangaande personeelszaken,  bedrijfsvoering en strategie. Dit advies zorgt voor een goed personeelsbeleid, lagere personeelskosten omwille van subsidies en loonoptimalisatie en juistheid op sociaal juridisch vlak
Enkele voorbeelden: wat is de opzegtermijn, kan ik mijn medewerker ontslaan, kan ik mijn medewerkers op werkloosheid zetten, hoe kan ik mijn personeelskosten laten dalen, mag ik vragen om overuren te maken zonder hiervoor extra te betalen, (Help!) ik heb een brief van de sociale inspectie gekregen, is mijn arbeidsreglement in orde, wat kan ik doen want mijn medewerker heeft weeral zijn werkmateriaal stukgemaakt of verloren, kan ik werken met flexi’s, waar vind ik een gemotiveerde werknemer,  ….

Subsidies voor Opleidingen

Solut is jouw partner voor personeels- en bedrijfsopleidingen op maat.
Wij helpen de zaakvoerder om nog meer efficiëntie te creëren, bedrijfsgroei en continuïteit te garanderen, door opleiding, inzicht in menselijke interacties, teamwork, ….
Enkele voorbeelden: strategie, ziektebeleid, teamcoaching en training, leidinggeven, motiveren en engageren van je medewerkers, gespreks- en vergadertechnieken, …..

Hoeveel subsidie kan je ontvangen?

Vanaf 1/12/2019 is dit afhankelijk van de grootte van je onderneming

Een kleine onderneming die investeert in opleiding en advies kan 30% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je ontvangt maximaal € 7.500 steun per jaar.

Een middelgrote onderneming die investeert in opleiding en advies, kan 20% steun genieten via de kmo-portefeuille. Je krijgt maximaal € 7.500 per jaar.

OPLEIDING + ADVIES
Kleine onderneming:

  • steunpercentage: 30%
  • steunplafond: € 7.500
Middelgrote onderneming:
  • steunpercentage: 20%
  • steunplafond: € 7.500

Meer informatie vindt u op de website van het Agentschap Ondernemen.

 

 

Hieronder vindt u onze certificaten:

Ons registratienummer voor opleidingen is DV.O219567
Ons registratienummer voor advies is DV.A219670

Indien u met ons samenwerkt voor het opmaken, opvolgen en uitwerken van advies en voor het volgen van opleidingen kan u op basis van onze registratie uw aanvraag doen bij het Agentschap Innoveren en Ondernemen.

Voor alle overige vragen kan je bij VLAIO terecht.

 

Referenties

Sinds we met jullie samenwerken ben ik een heel stuk geruster. 

Zeker nu Michel maandelijks alles nakijkt en de contracten aanvult waar nodig en vooral de loonbrieven om te kijken of er nergens foute berekeningen zijn gebeurd. Ook zijn hulp met de aanvraag van de kmo portefeuille is zeer gewaardeerd. Het  is ook een hele geruststelling dat je altijd terecht kunt met al je vragen zonder enige verbintenis. M.a.w. dat jullie onafhankelijk advies geven en heel wat ervaring hebben onder jullie dak.

Aen Tafel - Sint-Truiden

Snelle actie en correcte HR checklist.

Wij zijn zeer positief over de snelle actie en correcte HR checklist.

Jullie hebben nu al een 10/10

Eigenaar Carrosseriegroep VECARRO - Genk

Contacteer ons

Wij zijn steeds bereikbaar.

+32(0)496 408 950

info@solut-hr.be

Laat een boodschap achter